ΠΡΟΦΙΛ

Τ Ο Π Ο Σ Τ ΑΤ Ι Κ Η


Το τεχνικό γραφείο ΤΟΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 2000 από τον διπλωματούχο Αγρονόμο Τοπογράφο μηχανικό Ε.Μ.Π. Στάθη Αποστολόπουλο.
Ο κ. Αποστολόπουλος πέραν της ιδιότητας του ως τοπογράφος μηχανικός είναι ενεργειακός επιθεωρητής, ελεγκτής δόμησης και διετέλεσε μέλος της ομάδας των 11 μηχανικών που αποτέλεσαν το help desk της Διεύθυνσης Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (Δ.Ο.Κ.Κ.) του ΥΠΕΚΑ με σκοπό την προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσίών σε μηχανικούς από όλη την Ελλάδα όσον αφορά την ερμηνεία της νομοθεσίας για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων κατασκευών.

 

Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και παράλληλα η δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών.
Με αυτό το στόχο το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους, εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους διπλωματούχους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων.

 

Παρέχουμε κάθε μορφής υποστήριξη έργων μηχανικού τόσο σε ιδιώτες όσο και σε κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες.
Δύναμη μας αποτελεί η τεράστια εμπειρία μας η ταχύτατη και σύμφωνα με τις απαιτούμενες κάθε φορά προδιαγραφές παράδοση των εργασιών που αναλαμβάνουμε, ο τεχνολογικά άρτιος εξοπλισμός μας και βέβαια η τιμολογιακή μας πολιτική.

 


Βρισκόμαστε: Μέντορος 12, Ίλιον, Αττική
Τηλέφωνο: 2105063143, Κινητό: 6973774016